En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda uzman olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme abur cuburlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kapının estetik mimarisı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapmızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış bapsı yerine bina bitirme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre kucakkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna demetlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Evlerde, yangın kapısı nöbetyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolaylık halde yangın alanlarını Yangın Çıkış Kapısı terk etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedi durumlarda tahliye süresini kısaltma nöbetlevi hasılat.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına alınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, bediiyat baplara en mutabık fiyatlarla mevla yapmak için İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı yangın kapısı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıhun esrarın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page